Verhuur en verkoop van elektrische scooters, choppers en monowheels.

Experience real freedom

Scroll down
Go all-in

Take me for a ride

Klaar voor de rit van je leven? Proef van volledige vrijheid en ontdek de gezellige Zwinstreek (met o.m. Knokke, Damme, Cadzand, Sluis) op een geruisloze, elektrische scooter van eaSea Rider. Elegant, comfortabel en ecologisch, een zorgeloze all-in experience.

Green mobility

Experience of a lifetime

De toekomst ziet er alvast groenkleurig uit, want de elektrische revolutie komt eraan. Onze eaSea Rider-modellen rijden vlot en vloeiend, en daarnaast zijn ze milieuvriendelijk, veilig en bieden ze een heerlijk comfortgehalte.

Genieten

De ideale manier om op een complexloze manier van de omgeving te genieten. Zalig solo of fun met vrienden en familie. Of waarom niet met collega’s tijdens een teambuilding? Mogelijkheden genoeg met de scooters & choppers van eaSea Rider.

Comfort

Fluisterstil en comfortabel cruisen op een veilige snelheid, zodat je dus perfect kunt praten en keuvelen over alle mooie kantjes en hoekjes die je kruist op je tocht. Onze e-scooters manoeuvreren zich soepel door de bochten, langs landweggetjes en in stadssites. Easea toch?

Omgeving

Ontspan volledig langs de langgerekte kust van Knokke-Heist. Daarnaast biedt de streek je alle kansen om tot rust te komen tijdens een ritje met eaSea Rider. Cruise door de velden richting Damme of waai even uit net over de Nederlandse grens. De cultuurliefhebber kan met onze e-scooter of e-chopper zelfs proeven van een dagje Brugge.

eaSea Scooter

Actieradius 60 - 120km
  • € 40 voor 2 uur
  • € 60 voor 4 uur
  • € 100 voor 8 uur

eaSea Chopper

Actieradius 60 - 70 km
  • € 50 voor 2 uur
  • € 75 voor 4 uur
  • € 125 voor 8 uur

Praktische voorwaarden

Bij eaSea Rider huur je al een e-scooter vanaf 20 jaar, mits geldig auto- of bromfietsrijbewijs. Raadpleeg onze Huurvoorwaarden zodat je op de hoogte bent van uw verantwoordelijkheden, onze waarborgen en verzekeringen e.a. 

Reserveren kan via 050 500 229 of via e-mail info@easearider.be. – Reservatieblokken lopen tussen 9u en 18u30. Dit per tijdsblok van 2, 4 of 8 uur.

Waarborg

€300

Customize

Your cruiser, your colors

Volledig weggeblazen door de eaSea Rider-experience? Binnenkort kun je ook bij ons terecht voor de aankoop van je eigen e-scooter, volledig gepersonaliseerd. Speel met kleuren en accenten, zorg voor de nodige accessoires en zet officieel de stap naar een ongedwongen toekomst.

Monowheel

Ecologisch en flexibel

Eenmaal vertrouwd, gebruik je de monowheel voor allerlei uitjes, in en om de stad. Het succes van de monowheel is te danken aan de wendbaarheid en het rijcomfort. Stoepranden en gootjes vormen geen obstakel en met de luchtband rij je soepel over oneffen straatklinkers. Ride far, fast and free of traffic jams and learn it here!

Wij werken met de premium merken Kingsong en InMotion.

€ 790,00

Beschikbaar vanaf
Interested

In taking the easea way?

Huur een e-scooter